Утре през страната ще премине студен атмосферен фронт. От северозапад облачността

...
Утре през страната ще премине студен атмосферен фронт. От северозапад облачността
Коментари Харесай

Къде ще има сняг след лятото днес

Утре през страната ще премине леден атмосферен фронт. От северозапад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. След обяд тук-там в западните региони ще има превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е слаб, в Дунавската низина - сдържан. Максималните температури ще са сред 16 и 21 градуса. През нощта против неделя превалявания ще има и в източната половина от страната.

Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време, след обяд облачността ще се усилва и вплътнява. През нощта против неделя ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 19 и 21 градуса. Температурата на морската вода е към 16 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, вечерта на височина над 2100 м ще завали сняг. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър и с него температурите ще стартират да се намаляват. Максималната на 1200 метра ще е към 13, на 2000 метра - към 7 градуса.

В неделя валежите в Източна България ще продължат, а в Западна последователно ще спрат, след обяд и облачността там ще се раздира. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб, в източните региони до сдържан. Температурите ще се намалят още, повече дневните, и оптималните ще са сред 11 и 16 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР